Publicerat: / Barn

Kärlek och vänskap!

Lördagen denna helg var så himla mysig, men tänkte skriva om helgen så ska inte hoppa händelserna i förväg :D
 
  • Fredag
I fredags så var det sista dagen för barnen på skolan, och eftersom det är halloween när dom har lov och sen att det var disco på kvällen så fick den som ville vara utklädd. Så klart, jag som tycker sånt är roligt, klädde ut mig men eftersom det skulle vara barnvänligt blev de lite svårare men till slut blev det en mimare :) och barnen tyckte det var roligt. Veckan som var nu jobbade jag tisdag-fredag så nästan en full vecka och känns bra att jag får så många tider. När jag slutade så kom Andreas och hämtade mig så vi kunde åka och handla lite mat och även presenter åt tvillingarna (kommer snart om varför vi köpte det). Och när vi kom hem lagade vi mat och vi ätit slocknade vi båda i soffan och sov ett bra tag så när vi vaknade la vi oss i sängen, kändes nästan som man blivit gammal eller nått sånt haha.. Men så blir det ibland :) vi hade egentligen tänkt ha en myskväll och tagit ett skumbad men blev ju inget med det så klart, fast kommer ju flera gånger!
 
  • Lördag
Det var helt klart en utav dom mysigaste lördagarna på länge, bortsett från möjligen en sak men det gick ju bra ändå eftersom inget sas i alla fall. Började morgonen att bara ta det lugnt innan det var dags att åka för att fira tvillingarna som fyllde ett förra veckan, så var därför vi köpte present. Och när vi väl var där så visade det sig att det var även namngivning för pojkarna, så nu har dom fått sina namn. Helt klart några utav dom sötaste barnen <3 Efter det så sa hon som höll i namngivningen, och så tar vi vigsel också. Blev så himla chockad men ändå så himla lycklig för er skull, helt tårögd för ni är så fina tillsammans och blev även så varm inombords för att jag fick vara en del utav eran stora dag. Och då föll poletten ner över varför Emelie och Christoffer hade ordnat en fest på kvällen. Innan jag och Andreas åkte hem så var vi ju promt tvugna att köpa nya skor åt honom så det tog ju en stund, måste ju även vara Adidas så klart :P köpte även mat på vägen hem och åt lite innan vi fixade oss lite snabbt, eller tog längre tid än vad vi tänkt så fick fixa smink hos Rille och Gabi, hon hämtade oss efter att hon plockade upp Elin och Dante. Först åt vi pizza på pizzerian precis där dom bor och sedan upp till dom för att dricka lite innan det var dags att gå till fika där dom nygifta bokat att vi skulle vara. Festade så klart på som galningar och klarade mig hela vägen hem till Gabi och Rille innan jag behövde spy den här gången ;) haha.. Träffade även Adam som jag inte träffat sen i somras på mitt förra jobb så var också roligt så klart. Och efter vi varit uppe hos Gabi och Rille en stund efter en mysig kväll för att fira Emelie och Boffe så gick jag och Andreas hem för att sova, är så skönt att han tar hand om mig när jag är fuller, puss på dig sötnos.
 
  • Söndag
Och som vanligt dagen efter så mår man ju skit, men brukar ju vara så att man mår som man förtjänar.. Men vi åt frukost på förmiddagen och på kvällen lagade jag korvstroganoff. Vi låg i soffan mer eller mindre hela dagen och såg på serie. Sådär mys man brukar ha dagen efter..
 
 
Och så en liten extra grej till brudparet (även om ni inte läser det) ;) Är så lycklig att ha er i mitt liv och jag älskar er även fast vi bara känt varandra sen i våras och är så glad att ni accepterat mig som Andreas nya kärlek. Hoppas på att få se er vara tillsammans väldigt många och förhoppningsvis resten utav era liv, och vill ju så klart även få vara en del utav era söners liv och få se dom växa upp, bli stora, hjälpa dom i svåra tider och sen så klart lära dom bus, haha.. För med tanke på vem jag har som sambo kan det ju säkert bli lite grann (a) Men vill bara säga att jag blev så glad över att få vara en del utav eran fina dag och höll på att börja gråta bara för att jag tycker om er så himla mycket och hörhoppningsvis får jag ta del utav eran lycka väldigt väldigt länge! Grattis ännu en gång och tack för en trevlig fest på kvällen och en så klart tack för en mysig sermoni, att ni lyckades hålla det hemligt för alla är helt galet. Ser på er två och ser en så varm kärlek till varandra och så stor kärlek till era barn, hoppas så klart på att en vacker dag också få bilda min egen familj och ni kommer få ta del utav den för ni är så fina människor och vet ju att även min kära sambo älskar er så känns bara självklart att ni ska vara en del utav vårt liv i framtiden också. Uppskattar att ni finns, puss på er <3
 
Sen till alla fina vänner, vi måste allt se till att börja umgås oftare, inte bara för att supa utan även för att bara träffas för vi gör det allt för sällan tycker jag. Är så glad att ni finns i mitt liv! Bamsekramar och kärlek till er :)